El Sistema Solar

sistema solar
Com ja tothom sap el sol és una estrella, un dels molts extres que es formulen a la via làctia, però, per a nosaltres és l'estrella més important que brilla en el cel. En aquest nou video educatiu de Happy Learning els nens coneixeran d'una manera entretenida el sistema solar i els planetes.

Share This Post

Compartir

Inglés

El Sistema Solar

Hola, avui anem a conèixer el Sistema Solar.

Com ja tots sabeu el Sol és un estel, un dels moltíssims estels que formen la Via Làctia encara que per a nosaltres és l’estel més important que brilla en el cel.

Al voltant del sol giren planetes, cometes i asteroides. Doncs bé, el Sol juntament amb tots els astres que giren al voltant d’ell formen el Sistema Solar.

Els astres més interessants que hem de conèixer del sistema solar són els planetes. Al voltant del sol giren 8 planetes i us els anirem presentant segons estiguin més a prop o més lluny que del Sol.

El més proper és Mercuri. Després ve Venus, la Terra, sí, sí el nostre planeta, on vivim. Després ve Mart, Júpiter, el planeta més gran, Saturn, Urà, i el més llunyà Neptú.

Com podeu veure Mercuri, Venus, la Terra i Mart són els planetes més propers al Sol i són de menor grandària que Júpiter, Saturn, Urà i Neptú.

Una cosa important que heu de conèixer és que el recorregut que fan tots els planetes al voltant del sol es diu òrbita. Aquesta és l’òrbita de Mercuri i aquesta la de Saturn.

Una pregunta: sabeu quin és l’origen dels noms dels dies de la setmana?

Fixeu-vos bé: la Lluna, que encara que no és un planeta si és el satèl·lit de la Terra, va donar nom al dilluns, Mart al dimarts, Mercuri al dimecres, Júpiter al dijous, Venus al divendres, Saturn al dissabte, i el mateix sol a diumenge. En anglès, per exemple, és s unday , el dia del Sol. Si després us en recordeu d’Urà, Neptú i la Terra ja us sabeu el nom dels vuit planetes del Sistema Solar.

Fàcil, eh, amiguets? Adéu!

cultura_h3

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

sopa de letras El Calendario
Ciencias Sociales

Sopa de Letras: El Calendario

En esta sopa de letras para niñ@s se encuentran escondidos los meses del calendario. Una manera divertida de aprender los meses del año.

juego arcade los medios de comunicación
Arcade

Juego Arcade: Medios de Comunicación

En el Juego Arcade: Medios de comunicación tendrás que explotar los globos relacionados con los medios de comunicación.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.